News Mehedinti

DOI ANGAJAȚI DE LA ISU MEHEDINȚI AU MURIT, AZI NOAPTE, ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT RUTIER

Data: 3-9-2020

Un accident grav s-a produs in noaptea de miercuri spre joi, 3 septembrie 2020, pe un drum din Caras-Severin. Doi angajati ai ISU Mehedinti au murit pe loc dupa ce unul dintre ei a pierdut controlul volanului, iar masina s-a izbit de remorca unui tractor.

"In cursul noptii, autoturismul condus de un subofiter ISU Mehedinti, pe DN 68 Hateg - Caransebes, km 32+580 m, in zona loc. Bautar, jud. Caras-Severin, a parasit carosabilul, lovind violent remorca unui ansamblu de vehicule parcat regulamentar.

Impactul s-a soldat cu decesul conducatorului auto si al pasagerului, ambii subofiteri ISU Mehedinti aflati in timpul liber", a transmis politia Caras-Severin. sursa: ziare.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus