News Mehedinti

DOI TINERI DIN MALOVĂȚ SUNT BĂNUȚI CĂ AU SPART O LOCUINȚĂ DE UNDE AU FURAT BANI ȘI BIJUTERII, DUPĂ CARE I-AU DAT FOC!

Data: 21-8-2020
La data de 19 august, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Șimian au identificat doi bărbați de 22 respectiv 23 de ani, ambii din comuna Malovăț bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.
 
Din probatoriul administrat polițiștii au stabilit că în noaptea de 28-29 iunie a.c., cei doi tineri ar fi pătruns într-o locuință, de pe raza localității Zegaia, de unde ar fi sustras 6.600 lire sterline, 1.000 euro, bijuterii din aur și un card bancar, după care au incendiat încăperea.
 
Polițiștii au pus în aplicare doua mandate de percheziție domiciliară în urma cărora au ridicat mai documente care atestau tranzacții de schimb valutar efectuate după producerea evenimentului, iar la una din locuințe au fost indentificate bijuteriile din aur.
 
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, cei doi tineri fiind reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, iar astăzi 20.08.2020, urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzătoare.
Activitatea a beneficiat de sprijinul Secției 1 Poliție Rurală Izvoru Barzii, Serviciul Criminalistic si luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale.
 
UPDATE: Cei doi au primit arest preventiv pentru 30 de zile. 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus