News Mehedinti

DOI TINERI DIN SEVERIN AU SPART O LOCUINȚĂ DIN ORAȘ DE UNDE AU FURAT 5.000 LEI!

Data: 31-8-2020

La data de 28.08.2020, ora 12.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au idenificat trei tineri de 17 ani, 21 ani respectiv 32 de ani, toți din municipiul Drobeta Turnu Severin, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt.

Din probatoriul administrat, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 27/28.08.2020, persoanele în cauză ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință, de pe raza municipiului.   

Prejudiciul în valoare de 5.000 lei a fost recuperat în totalitate și a fost restituit părții vătămate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.
Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus