News Mehedinti

DRUMARII INTERVIN PENTRU DESZĂPEZIREA DRUMURILOR ÎN NORDUL JUDEȚULUI MEHEDINȚI, UNDE S-A DEPUS UN STRAT CONSIDERABIL DE ZĂPADĂ

Data: 23-3-2020

Urmare a avertizării de Cod Portocaliu de viscol și ninsori abundente emisă de meteorologi pentru zona de sud-vest a țării și implicit, pentru județul Mehedinți, Consiliul Județean a luat măsuri pentru deszăpezirea drumurilor județene.

Astfel, a fost luată legătura cu operatorul de întreținere, iar în acest moment se acționează pe zona de nord a județului, după cum urmează:

❄️ DJ 670: sectoarele Malovăț -Baia de Aramă și Negoiești - Florești;
❄️ DJ 607 B Magheru - Cireșu.

Se intervine cu utilaje echipate cu lamă și răspânditor de material antiderapant pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții bune.

,,Îi sfătuim pe participanții la trafic să ia toate măsurile de siguranță, să aibă autoturismele dotate cu anvelope de iarnă în cazul în care se deplasează în zona de nord a județului Mehedinți unde circulația se desfășoară în condiții de iarnă! Codul portocaliu este în vigoare de luni, ora 2.00 până miercuri, la ora 10.00,, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus