News Mehedinti

ECHIPAMENTE DE PROTECŢIE PENTRU CADRELE MEDICALE DIN SPITALUL ORŞOVA

ECHIPAMENTE DE PROTECŢIE PENTRU CADRELE MEDICALE DIN SPITALUL ORŞOVA

Data: 6-4-2020

Spitalul Municipal Orşova continuă să primească donaţii, lucru care demonstrează generozitatea celor care au ales să vină în sprijinul cadrelor medicale de aici. Astăzi a ajuns un transport trimis de către Asociația MagiCamp, care constă în aparatură medicală, săpun, măşti chirurgicale, toate fiind în acest moment o necesitate maximă pentru personalul medical.

În transportul de astăzi a ajuns: un monitor Liamed, 1 buc. Electrocauter Zeus 400, 1 cutie covoare decontaminare, 8 sticle săpun Innocid și 250 măști chirurgicale.

Este al doilea transport primit din partea Asociației MagiCamp, care dă dovadă de seriozitate, promptitudine și dăruire.


,,În aceste vremuri grele, apreciem și încurajăm în același timp orice donație care vine în sprijinul Spitalului Municipal Orșova pentru a face față cu dedicație, profesionalism și calitate, virusului SARS-COV 2 ( Covid-19). Mulțumim Asociației MagiCamp pentru donația făcută în data de 06.04.2020,, au transmis reprezentanţii Spitalului Municipal Orşova.

Spitalul are nevoie, în continuare, de orice ajutor, pentru a trata în siguranţă pacienţii contaminaţi cu noul Coronavirus, având în vedere că unitatea medicală a devenit spital suport COVID-19. În această perioadă, e necesar ca fiecare dintre noi, atât cât poate, să facă un efort şi să ajute pentru a trece cu bine peste criza provocată de Coronavirus.


Galerie foto

ECHIPAMENTE DE PROTECŢIE PENTRU CADRELE MEDICALE DIN SPITALUL ORŞOVA
ECHIPAMENTE DE PROTECŢIE PENTRU CADRELE MEDICALE DIN SPITALUL ORŞOVA


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus