News Mehedinti

Eroare gravă a Poliţiei Române! De şapte ani o femeie din Orşova este urmărită general pe site-ul oficial al IGPR, cu toate că pedeapsa i-a fost revocată

Eroare gravă a Poliţiei Române! De şapte ani o femeie din Orşova este urmărită general pe site-ul oficial al IGPR, cu toate că pedeapsa i-a fost revocată

Este vorba despre Ioana Mioriţa Stancu în vârstă de 43 de ani din Orşova, care potrivit statisticii la zi a celor de la IGPR, are de executat o lună de închisoare pentru că a întocmit în fals o factură de achiziţionare a unui panou publicitar.

Şi la ora actuală datele personale împreună cu poza ei sunt publice pe site-ul oficial al Poliţiei Române. Potrivit reţelei de socializare Facebook, femeia dată încă în urmărire generală s-ar afla în Grecia, împreună cu familia ei. “În ceea ce ne priveşte, persoana în cauză a fost revocată din urmărire generală încă din anul 2006. În prezent aceasta nu se mai află în baza noastră de date, pedeapsa fiind achitată. Noi am respectat procedurile legale şi am transmis încă la acea vreme statistica la zi către cei de IGPR”, a declarat pentru news-mehedinti, Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

Eroare care poate avea consecinţe grave

Am luat legătura şi cu reprezentanţii IGPR care ne-au comunicat punctul lor de vedere: “Din păcate aşa e, această persoană a fost scoasă de sub urmărire generală. S-a strecurat o eroare din partea noastră şi chiar în acest moment, persoana în cauză a fost scoasă de pe site. Urmare a sesizarii dumneavoastră, vom reactualiza întreaga bază de date şi vom verifica toate persoanele aflate în această situaţie”, au declarat reprezentanţii Centrului de Informare IGPR, pentru news-mehedinti.ro.

Deocamdată nu am reuşit să luăm legătura cu Stancu Ioana Miorita, ea fiind plecata in Grecia.

Vom reveni cu noi amanunte!  


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus