News Mehedinti

Fierul vechi -  cea mai bună sursă de venit pentru un bărbat din comna Bălăcița

Fierul vechi - cea mai bună sursă de venit pentru un bărbat din comna Bălăcița

Data: 18-2-2013

Agenții Postului de Poliție Bălăcița au fost sesizați de către R. Maria de 76 ani din aceeași comună cu privire la faptul că în noaptea de 15 spre 16 februarie, mai multe persoane necunoscute au sustras din curtea locuinței sale câteva bare de fier beton.

 

Femeia care a depus sesizarea la poliție le-a mărturisit oamenilor legii că valoare prejudiciului creat de hoți se ridică la aproximativ 300 lei.

“În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de către echipa operativă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare și agentii postului de poliție a fost identificat suspectul în persoana lui A. Nelu, de 31 ani, din comuna Bălăcița, județul Mehedinți”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părți vătămate iar vinovatul s-a ales cu un dosar penal.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus