News Mehedinti

Doi vânători s-au ales cu dosare penale după ce au împușcat ilegal un porc mistreț

Foto / Doi vânători s-au ales cu dosare penale după ce au împușcat ilegal un porc mistreț

Data: 13-2-2013

Lucrătorii Parcului Național Domoglet au sesizat la Serviciul Unic de Urgență 112, faptul că mai mulți vânători au împușcat un porc mistreț.

Pe această cale, polițiștii Secției 4 Baia de Aramă împreună cu reprezentanții  Srviciului Arme și Substanțe Periculoase, au oprit în trafic un autoturism în portbagajul căruia au găsit porcul mistreț. Vânătorii în cauză, M. Dorel de 38 de ani din Baia de Aramă și M. Ilie de 53 de ani din comuna Obârșia Cloșani, s-au ales cu câte un dosar penal.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz și asta deoarece vânătoarea organizată în Baia de Aramă s-a desfășurat ilegal. De asemenea, mistrețul a fost ridicat în vederea confiscării precum și cele cinci arme de vânătoare care aparțin celor doi vânători.


Galerie foto

Doi vânători s-au ales cu dosare penale după ce au împușcat ilegal un porc mistreț


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus