News Mehedinti

 ACCIDENT RUTIER ÎN ORŞOVA: PIETON LOVIT ÎN TIMP CE ÎNCERCA SĂ TRAVERSEZE PRIN LOC NEPERMIS

GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN ORŞOVA: PIETON LOVIT ÎN TIMP CE ÎNCERCA SĂ TRAVERSEZE PRIN LOC NEPERMIS!

Data: 17-2-2020

Un grav accident rutier a avut loc cu puţin timp în urmă în cartierul Poiana Stelei din municipiul Orşova. Victima a încercat să traverseze şoseaua printr-un loc nepermis cand a fost lovita de un autoturism. 

În acest moment pietonul se află în stop cardio respirator, în stare de inconştienţă. Paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare. Politistii Serviciului Rutier au demarat o ancheta.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus