News Mehedinti

Guvernul Cîţu a fost demis. Moţiunea de cenzură depusă de PSD a trecut

Data: 5-10-2021

Guvernul Cîţu a fost demis. Moţiunea de cenzură depusă de PSD, intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu!”, a trecut în Parlament. Pentru moţiune au votat, pe lângă social-democraţi, şi parlamentari USR şi AUR.

Guvernul Cîţu a fost demis prin moţiune de cenzură. Potrivit unor surse, peste 281 de parlamentari din PSD-USR-AUR au votat „pentru” demiterea Guvernului PNL – UDMR, conform unor surse parlamentare. Astfel, s-a întrunit majoritatea necesară adoptării moțiunii de cenzură.

Parlamentarii PNL, UDMR şi ai minorităţilor naţionale nu au votat. Pentru a trece moţiunea era nevoie de 234 voturi favorabile. RTV.net

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus