News Mehedinti

Hoții percheziționați la domiciliu au primit câte 29 de zile de arest preventiv

Hoții percheziționați la domiciliu au primit câte 29 de zile de arest preventiv

Data: 15-2-2013

După ore bune de audieri, judecătorii au decis, aseară, să elibereze pe numele celor doi suspecți de furt, câte 29 de zile de arest preventiv.

În urma perchezițiilor, la domiciliile lui S. Ionuț de 27 de ani și D. Ilie de 35 de ani, polițiștii orșoveni au găsit mai multe bunuri provenite din infracțiuni de furt comise pe raza mai multor localități din județ. “S-au identificat bunuri provenite din zece infracțiuni de furt. Opt din furturi au avut loc pe raza municipiului Orșova. Cercetările continuă pentru probaterea întregii activități infracționale a celor doi”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus