News Mehedinti

ÎN CÂTEVA ORE URMEAZĂ SĂ FIE RELUATĂ FURNIZAREA AGENTULUI TERMIC CĂTRE SEVERINENI

Data: 14-1-2021

În această dimineață a fost sistată furnizarea agentului termic către locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin în urma unei avarii laTermocentrala de la Halânga. Problema se pare că a pornit de la un transformator.

”Un șobolan a intrat într-un transformator electric și a ros firele. La momentul în care vorbim, a fost repornită instalația, în jurul orei 14:00, instalația va fi încărcată, iar pe seară se vor încălzi toate caloriferele”, a precizat primarul Severinului, Marius Screciu, potrivit descoperamehedinti.ro.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus