News Mehedinti

ÎN CURTEA SPITALULUI JUDEȚEAN A FOST INSTALAT UN CORT PENTRU TRIAJUL PACIENȚILOR CARE AJUNG LA UPU

ÎN CURTEA SPITALULUI JUDEȚEAN A FOST INSTALAT UN CORT PENTRU TRIAJUL PACIENȚILOR CARE AJUNG LA UPU

Data: 16-3-2020

În urma discuțiilor purtate de către președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, cu reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin zilele trecute, astăzi s-a trecut la instalarea unui cort pentru triaj a pacienților care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe.

Cortul, din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dispune de paturi, tun de căldură, aer condiţionat mobil, generator şi lumini. Astfel, toți pacienții care ajung la UPU sunt trecuți prin această zonă special amenajată, iar cazurile suspecte de Coronavirus vor fi duse la Secția de Boli Infecţioase și nu vor mai intra în Unitatea de Primiri Urgențe. După fiecare pacient, cortul va fi dezinfectat.

“Aceasta este o măsură suplimentară necesară pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului în județul Mehedinți, pe lângă celelalte, de amenajare a spațiilor pentru internate la Secția de Boli Infecțioase și fosta Secție ORL!”, a transmis președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie foto

ÎN CURTEA SPITALULUI JUDEȚEAN A FOST INSTALAT UN CORT PENTRU TRIAJUL PACIENȚILOR CARE AJUNG LA UPU


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus