News Mehedinti

ÎN URMA VERIFICĂRILOR AMĂNUNȚITE EFECTUATE DE CĂTRE POLIȚIȘTII ORȘOVENI, TÂNĂRUL CARE A LOVIT WEKENDUL TRECUT PATRU MAȘINI ÎN CLISURA DUNĂRII A FOST REȚINUT!

Data: 8-7-2021

În această după masă, tânărul în vârstă de 24 de ani din Eșelnița, care weekendul trecut a lovit patru autoturisme parcate la o pensiune din Clisura Dunării, a fost REȚINUT. Măsura a fost luată în urma verificărilor amănunțite efectuate de către polițiștii orșoveni care se ocupă de caz.

Reamintim că tânărul, pe fondul vitezei excesive, a intrat în patru autoturisme, pe care le-a avariat serios. Astăzi, vinovatul a fost reținut pentru refuz de recoltare a probelor biologice, iar în cursul zilei de mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova cu propunerea de arestare preventivă.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus