News Mehedinti

ÎNCEPE REÎNSCRIEREA COPIILOR LA GRĂDINIȚA DIN ORȘOVA! ACTELE SE VOR TRIMITE ELECTRONIC!

Data: 19-5-2020

În perioada 25.05.2020-05.06.2020 are loc prima etapă de reînscriere a copiilor în învățământul preșcolar pentru anul 2020-2021, urmând ca în perioada 08.06.2020-03.07.2020 să se desfășoare prima etapă de înscriere.

Părinții trebuie să știe că pot comunica unității de învățământ, prin poștă electronică sau telefonic datele necesare privind copilul, pentru ca ele să fie ulterior introduse în aplicația informatică.

Actele necesare pentru înscriere sunt:

- copie după certificatul de naștere al copilului;

- copie după actele de identitate ale părinților/reprezentanților legali;

- copie hotărâre judecătorească (dacă este cazul);

- fișă de vaccinări (la începerea grădiniței).

Programul de lucru este de luni până vineri între 9.00 - 13.00


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus