News Mehedinti

LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DROBETA TURNU SEVERIN A AJUNS UN APARAT DE RADIOLOGIE PENTRU DIAGNOSTICAREA PERSOANELOR CU PROBLEME PULMONARE! VA FI FOLOSIT PENTRU PERSOANELE SUSPECTE DE COVID-19

LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DROBETA TURNU SEVERIN A AJUNS UN APARAT DE RADIOLOGIE PENTRU DIAGNOSTICAREA PERSOANELOR CU PROBLEME PULMONARE! VA FI FOLOSIT PENTRU PERSOANELE SUSPECTE DE COVID-19

Data: 30-3-2020

💯La Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin a ajuns duminică un aparat de radiologie de înaltă performanță și precizie pentru identificarea problemelor pulmonare. 💯Aparatul va fi folosit pentru evaluarea afecțiunilor persoanelor suspecte ca fiind infectate cu Coronavirus. 💯Mobilitatea aparatului permite folosirea lui la patul pacientului nemaifiind necesar transportul acestuia în altă locație a unitații medicale.

“Aparatul a fost achiziționat din fondurile alocate de Consiliul Județean Mehedinți. Suntem în continuare în procedură de achiziție a ventilatoarelor și au fost deja comandate teste și aparatul de tip Real Time PCR pentru analiza probelor în vederea diagnosticării cazurilor de infectare cu COVID-19. Totul depinde însă de cât de repede sunt furnizate aceste aparate întrucât există presiune asupra furnizorilor din cauza numărului mare de solicitări.Trecem printr-o perioadă dificilă cu atât mai mult cu cât avem confirmate două cazuri de Coronavirus în rândul pacienților din Spitalul Județean de Urgență. Important este ca personalul medical să ia toate măsurile de protecție și să trateze ca fiind suspect de infectare cu Coronavirus toate cazurile care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe așa cum s-a întâmplat în cele souă cazuri confirmate.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus