News Mehedinti

LUCRĂRI DE REABILITARE ÎNTRE CALEA CERNEȚULUI ȘI BULEVARDUL TUDOR VLADIMIRESCU

Data: 23-6-2021

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin continuă investițiile în infrastructura rutieră a orașului și reabilitează tronsonul de legătură dintre Calea Cernețului și Bulevardul Tudor Vladimirescu, în zona fostelor fabrici de lapte și păine.

,,Refacem căile de acces, asfaltăm și modernizăm o parte din Parcul Gărzilor Patriotice, astfel încât terenul să fie pregătit în cazul în care, în viitor, cineva va reuși să repornească activitatea celor două fabrici, cândva emblematice pentru economia orașului. Este o investiție realizată pe fonduri europene și se ridică la aproximativ 11 milioane lei. Era necesar să intervenim și în această zonă, tronsonul nefiind reabilitat niciodată în ultimii 30 de ani.,, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus