News Mehedinti

 Mascații au luat la puricat locuințele a doi hoți care acționau pe raza județului

Mascații au luat la puricat locuințele a doi hoți care acționau pe raza județului

Data: 13-2-2013

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Orșova au efectuat două percheziții domiciliare pentru identificarea unor bunuri provenite din mai multe infracțiuni de furt.

 

Perchezițile au avut loc la domiciliile a două persoane, S. Ionuț de 27 ani și D. Ilie de 35 ani, din localitatea Bahna, unde au fost găsite mai multe bunuri provenite din infracțiuni de furt comise pe raza mai multor localități din județul Mehedinți.

“Bunurile găsite în locuințele celor doi, în cantități mari, sunt obiecte de uz casnic, unelte, butelii, materiale metalice folosie în construcții, cuțite tip „macetă”, casetofoane auto, un autoturism tăiat în bucăți precum și o armă cu aer comprimat, supusă înregistrării, și mai multe cartușe letale pentru armă de vânătoare”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.

Împotriva suspecților a fost începută urmărirea penală, continuându-se cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus