News Mehedinti

 MAŞINĂ FĂCUTĂ SCRUM PE O STRADĂ DIN SEVERIN

MAŞINĂ FĂCUTĂ SCRUM PE O STRADĂ DIN SEVERIN

Data: 10-12-2019

Aseară, două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe strada Revoluţiei.

La sosirea forţelor de intervenţie, incediul se manifesta generalizat la întregul autoturism. Pompierii au stins flăcările, care au distrus autoturismul în proporţie de circa 80 la sută. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un cablu electric defect.


Galerie foto

 MAŞINĂ FĂCUTĂ SCRUM PE O STRADĂ DIN SEVERIN
 MAŞINĂ FĂCUTĂ SCRUM PE O STRADĂ DIN SEVERIN


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus