News Mehedinti

MEHEDINȚENI PĂCĂLIȚI SĂ ÎNCHEIE CONTRACTE DE VÂNZARE-CUMPĂRARE PENTRU NIȘTE SERVICII CARE NU AU MAI FOST ACHITATE! PREJUDICIU DE CIRCA 160.000 LEI

Data: 25-9-2020

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară și doua mandate de aducere, în județele Teleorman și Argeș, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, complicitate la infracțiunea de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din probatoriul administrat, s-a stabilit că în luna septembrie 2019, doi bărbați de 27 și 36 de ani, din localitatea Lunca Corbului, județul Argeș respectiv Brânceni, județul Teleorman ar fi indus în eroare mai multe persoane, din județul Mehedinti prin încheierea unor contracte de vânzare-cumpărare, după care nu ar fi achitat contravaloarea acestora.

Astfel, persoanele bănuite ar fi achiziționat de la părțile vătămate aproximativ 130.000 kg floarea soarelui pe care le-ar fi comercializat în sectorul agricol.

Prejudiciu creat este de aproximativ 160.000 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat mai multe înscrisuri și mijloace materiale de probă.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, complicitate la infracțiunea de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, iar bărbatul de 27 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman și Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.
Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus