News Mehedinti

  MEHEDINŢI / Altă AMBULANŢĂ implicată într-un accident rutier!

MEHEDINŢI / Altă AMBULANŢĂ implicată într-un accident rutier!

Data: 15-1-2020

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă pe DN 56 C între localităţile Salcia şi Vrata din Mehedinţi. O Ambulanţă s-a răsturnat şi a ajuns în afara părţii carosabile.

Se pare că autospeciala a derapat, şoseaua fiind acoperită cu polei. Nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Ambulanţa a lăsat un pacient la Salcia şi se întorcea spre Drobeta Turnu Severin.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, o altă Ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier pe raza localităţii Gogoşu din Mehedinţi. Autospeciala a fost în misiune şi urma să ajungă la un pacient.  


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus