News Mehedinti

Mii de ţigări la negru confiscate de către poliţiştii orşoveni

Mii de ţigări la negru confiscate de către poliţiştii orşoveni

Poliţiştii orşoveni au confiscat 7.000 de ţigări fără timbru transportate ilegal de către o tânără din municipiu.

Acţiunea organizată de către oamenii legii a avut ca scop combaterea comerţului cu ţigări fără timbru şi s-a desfăşurat ieri, în Orşova. Pe această cale, P. Irina în vârstă de 27 de ani din Orşova a fost oprită în trafic în timp ce transporta 7.000 de ţigări fără timbru.

“Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză se continuă cercetările pentru stabilirii provenienţei acestora”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

Capturi de aproape 4.500 de lei

De la începutul anului 2013 poliţiştii orşoveni au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 11.000 de ţigări, în valoare de aproximativ 4.500 lei, netimbrate de diferite mărci.

“De asemenea, în anul 2012, aceleaşi efective au confiscat aproximativ 18.200 de ţigări netimbrate, de diferite mărci, în valoare de 7.300 lei, de la peste 90 persoane care le transportau şi totodată încercau să le comercializeze fără a deţine documente legale”, a completat Nicolae Lohon.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus