News Mehedinti

MINORĂ DE 16 ANI, CĂUTATĂ DE POLIȚIȘTI DUPĂ CE A FUGIT DINTR-UN CENTRU

Data: 17-9-2020

O minoră, de 16 ani, din municipiul Drobeta Tr. Severin, județul Mehedinți, a părăsit voluntar centrul fără acordul cadrelor și nu a mai revenit

Polițiștii fac apel la cetățeni pentru identificarea acesteia

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au fost sesizați de o femeie de 48 de ani, coordonator în cadrul unui centru de primire urgență pentru copilul neglijat, cu privire la faptul că, minora Malanca Maria de 16 ani, din aceeași localitate, a părăsit centrul de plasament, fără acordul cadrelor și nu a mai revenit. 

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național și consemn la frontiera de stat a României.

Semnalmente: Persoana dispărută are ochi căprui, păr șaten, 68 kg, 1,65 metri înălțime, constituție robustă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus