News Mehedinti

MODERNIZĂRI ȘI REABILITĂRI LA ȘCOALĂ CU CLASELE I-VIII DIN ISVERNA

Data: 6-3-2020

Școala cu clasele I-VIII din Isverna se află într-un amplu proces de modernizare și reabilitare. Lucrările sunt aproape de final, iar copiii și cadrele didactice de aici își vor desfășura activitatea în cele mai bune și moderne condiții. 

"Investiția a fost realizată prin programul PNDL II și depășește 1.330.000 lei. Au fost efectuate lucrări de consolidare și am realizat grupuri sanitare noi. De asemenea s-a reabilitat acoperișul și vom avea un sistem de iluminat nou în curtea școlii. Pentru toate acestea s-au depus eforturi deosebite și asta deorece o unitate de învățământ cu dotări moderne schimbă automat și modul de predare. Mă bucur că suntem pe ultima sută de metri cu investiția absolut necesară pentru învățământul comunei noastre. Copiii noștri au tot dreptul să învețe într-o școală modernă, iar noi avem obligația să contribuim la creșterea calității procesului educațional" a declarat primarul comunei Isverna, Ionuț Stoican.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus