News Mehedinti

O femeie din EȘELNIȚA s-a ales cu dosar penal pentru că nu a respectat măsura de AUTOIZOLARE și a plecat la cumpărături!

Data: 25-3-2020

În cursul zilei de 23.03.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Orșova, s-a înregistrat cauza penală, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 al. 1 din Codul penal și fals în declarații, faptă prevăzută de art. 326 din Codul penal.


În fapt, numita C.A.N. din comuna Eşelniţa, a revenit din Italia în data de 04.03.2020, pe aeroportul din Timişoara, fiind plasată de către DSP Mehedinţi în autoizolare, măsură comunicată acesteia în data de 10.03.2020 şi nerespectată de făptuitoare, care s-a deplasat în data de 11.03.2020 ,ora 19,00, la magazinul I.I.O. din Eşelniţa, unde a purtat discuţii cu mai multe persoane.

Menționăm că măsurile dispuse în prezenta cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție.

Sursa: alegatorul.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus