News Mehedinti

O NOUA INSTALATIE DE SEMAFORIZARE PE STRADA CICERO

Data: 1-8-2022

Primăria Drobeta-Turnu Severin îi anunță pe participanții la trafic că, în data de 26 iulie, începând cu ora 21.00, se va opri vechiul sistem de semaforizare de pe strada Cicero.

În zonă, se vor dezinstala vechile echipamente și se vor tăia stâlpii deja existenți, pentru a se monta o nouă instalație de semaforizare. Timpul estimat pentru efectuarea acestei proceduri este de două săptămâni.

Pe această cale, le recomandăm participanților la trafic să circule în conformitate cu indicatoarele rutiere, amplasate în intersecție!


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus