News Mehedinti

Foto: O nouă zi de percheziții în Orșova / De această dată au fost vizate persoanele suspecte de contrabandă cu țigări

O nouă zi de percheziții în Orșova / De această dată au fost vizate persoanele suspecte de contrabandă cu țigări

Data: 22-2-2013

Astăzi, polițiștii orșoveni cusprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale Mehedinţi au pus în executare patru autorizații de percheziţie la domiciliul mai multor persoane din municipiul Orșova, suspecte de contrabandă cu produse accizabile.

Descinderiile au avut loc la locuințele lui N. Petru de 73 ani, C. Țicuța de 25 ani, C. Mihai de 47 ani și Ș. Adam de 62 ani, toți din Orșova.

În urma activităților întreprinse, polițiștii au descoperit cantitatea de 3000 țigarete, timbrate necorespunzător precum și 960 obiecte pirotehnice, din categoria petardelor, clasa I, interzise la deținere, transport și comercializare.

Bunurile descoperite au fost ridicate de polițiști față de persoanele în cauză fiind continuate cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de colectare, deținere și desfacere a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus