News Mehedinti

O tânără din SEVERIN a fost agresată de iubitul său! Polițiștii au emis un ordin de protecție!

Data: 16-3-2020

Aseară, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de o femeie de 29 de ani, din localitate cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu a fost agresată de concubin.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin care au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a existat un conflict spontan în urma căruia femeia a fost lovită în zona capului și a corpului de concubinul său, de 34 de ani, din aceeași localitate.

Tânăra nu a suferit leziuni care să necesite acordarea de îngrijiri medicale. 

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului și s-a impus emiterea ordinului de protecţie provizoriu faţă de bărbatul de 34 de ani, acestuia fiindu-i stabilite interdicțiile de a nu se apropia de locuință pe o perioadă de 5 zile, respectiv de a se apropia la mai puțin de 200 metri de victimă și locuință.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus