News Mehedinti

OFICIAL: Constantin Popescu, candidatul PSD și Bogdan Duică, candidatul PNL pentru primăria municipiului Orșova

Data: 7-3-2020

Astăzi au fost anunțați candidații celor mai importante partide pentru primăria municipiului Orșova. 

După nominalizările anunțate, Orșova devine din ce în ce mai interesantă, iar lupta pentru primăria pare să devină din ce în mai acerbă. 

PSD a ales sa renunțe la primarul în functie, Marius Stoica, probabil în urma sincopelor apărute pe perioada mandatului său și a ultimelor sondaje care din păcate nu au fost de partea actului primar, fiind slab cotat in fata cetatenilor.

Drept urmare PSD a luat măsuri și a făcut o mutare șoc numindu-l pe omul de afaceri Constantin Popescu candidat la primăria municipiului Orșova. Popescu are un trecut tumultos în politică iar de curând a fost achitat în dosarul penal în care a fost reținut timp de câteva luni de către DNA, în urmă cu aproape șase ani. 

De cealaltă parte si PNL a venit cu o propunere oficială: Bogdan Duică, un tânăr inginer, fără istoric politic dar cate vine tot din mediul afacerilor. Decizia PNL-ului vine se pare după ce Constantin Gherghe a renunțat la candidatura din partea liberalilor pentru primăria municipiului Orșova. Mai marii județului au găsit imediat o variantă în persoana lui Bogdan Duică. 

Așadar, oferta de candidati in municipiului Orșova devine aproape completa cu următorii candidati: Constantin Popescu PSD, Bogdan Duică PNL, Adrian Cican PRO-Romania, Marius Stoica independent,  Constantin Bragaru ALDE și posibil Ovidiu Trailescu independent.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus