News Mehedinti

 PATRU SEVERINENI AU FOST REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE COCAINĂ!

PATRU SEVERINENI AU FOST REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE COCAINĂ!

Data: 2-3-2020

La data de 01.03.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a inculpaților B.I., P.B.M., T.I.V. și C.L.V., pentru săvârșirea infracțiunilor de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc şi de mare risc, fără drept și introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de mare risc, fără drept.

În cauză s-a stabilit că, la data de 27.01.2020, inculpatul B.I. a introdus pe teritoriul României, prin punctul de trecere a frontierei de stat din localitatea Nădlac, jud. Arad, droguri de mare risc, pe care le-a predat inculpaților T.I.V. şi P.B.M., în parcarea unui restaurant de pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin.


La data de 01.03.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Mehedinți au procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpatului B.I. după ce acesta a predat, în parcarea aceluiași restaurant de pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin, inculpaților T.I.V. şi P.B.M, un alt colet, ce ar fi conținut 250 de grame de cocaină și 102 grame de cannabis, produse stupefiante ce urmau a fi comercializate către consumatorii de pe raza județului Mehedinți.

La aceeași dată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Mehedinți au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin, ocazie cu care au fost ridicate sumele de 5.400 de lei și 450 de euro, 2 cântare electronice, un laptop, un card de memorie, 11 telefoane mobile și cartele SIM, precum și materiale pirotehnice.

Astăzi, cei patru inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Mehedinți cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

,,Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Mehedinți și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție,, se arată într-un comunicat emis de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

 


Galerie foto

 PATRU SEVERINENI AU FOST REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE COCAINĂ!
 PATRU SEVERINENI AU FOST REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE COCAINĂ!
 PATRU SEVERINENI AU FOST REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE COCAINĂ!
 PATRU SEVERINENI AU FOST REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE COCAINĂ!
 PATRU SEVERINENI AU FOST REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE COCAINĂ!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus