News Mehedinti

Polițiștii orșoveni aplică legea și sancționează persoanele care nu rămân în autoizolare deși sunt obligate!

Data: 19-3-2020

Astăzi a fost aplicată o sancțiune unui orșovean ajuns de curând din străinătate, și care cu toate că a fost înștiințat să rămână în autoizolare la domiciliu, nu a respectat acest lucru. Drept urmare, polițiștii orșoveni au luat măsuri în acest sens și i-au aplicat acestuia o sancțiune. Aviz tuturor cetățenilor care nu respectă măsurile impuse de autorități și nu rămân în autoizolare la domiciliu dacă le-a fost impusă această măsură. Polițiștii nu fac rabat de la lege și vor aplica măsurile corespunzătoare!

Așadar, este absolut necesar ca toți mehedințenii să înțeleagă că pentru a stopa răspândirea Coronavirusului, trebuie să evite plimbările. Cu atât mai mult cei care s-au întors din zonele cu risc, care OBLIGATORIU vor rămână 14 zile în izolare!

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus