News Mehedinti

PREȘEDINTELE SECȚIEI GÂRLA MARE, APROPIAT AL CANDIDATULUI PNL, A LUAT ABUZIV ȘTAMPILA DE CONTROL ACASĂ PESTE NOAPTE!

Data: 27-9-2020

Strigător la cer până unde pot ajunge simpatizanții PNL și la ce lucruri se pretează cu doar câteva ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. Un alt incident s-a petrecut la secția nr. 175 Gârla Mare, unde președintele biroului electoral a plecat acasă cu ștampila de control a secției!

Bărbatul este cunoscut ca fiind un apropiat al candidatului PNL pentru funcția de primar al comunei Gârla Mare. Acesta a luat ABUZIV ștampila de control acasă peste noapte și nu a lăsat-o la sediul secției, așa cum prevede în mod expres legea.

Este INADMISIBIL!! În acest moment tot procesul electoral riscă să fie fraudat!

 A fost sesizată și poliția pentru a efectua cercetări.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus