News Mehedinti

PRIMĂRIA SEVERIN A DEMARAT O AMPLĂ CAMPANIE DE DEZINFECTARE A PARCĂRILOR, STRĂZILOR ŞI ALEILOR

PRIMĂRIA SEVERIN A DEMARAT O AMPLĂ CAMPANIE DE DEZINFECTARE A PARCĂRILOR, STRĂZILOR ŞI ALEILOR

Data: 27-3-2020

Se acţionează în opt zone ale municipiului Drobeta Turnu Severin, inclusiv în Schela şi Gura Văii, cu substanţe dezinfectante.

Operaţiunea este una de amploare şi va cuprinde atât aleile, parcările, cât şi intrările în scările de bloc din oraş.

,,Este o măsură necesară pentru a împiedica răspândirea viusului COVID-19 în oraşul nostru. Pe lângă parcurile, locurile de joacă şi străzile, vom dezinfecta aleile, intrările în blocuri şi parcările. Substanţele folosite sunt sigure pentru cetăţeni, nu pun în pericol sănătatea lor, nu sunt deloc toxice dar sunt foarte eficiente pentru combaterea acestui virus,, a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus