News Mehedinti

PRIMĂRIA SEVERIN, COLINDATĂ ANUL ACESTA ONLINE!

Data: 24-11-2020

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin anunță că a lansat campania ,,Colindă Primăria!,,, iar anul acesta grupurile de colindători care obișnuiau să vină în preajma sărbătorilor de iarnă, vor avea o altă variantă pentru a respecta măsurile impuse de situația epidemiologică actuală.

Așadar, în perioada 1 - 14 Decembrie, toți elevii din ciclurile preșcolar, primar, gimnazial și liceal care au domiciliul în Drobeta Turnu Severin pot să participe la povestea muzicală de iarnă și să realizeze un videoclip cu ei interpretând un colind pe care ulterior să îl încarce pe paginile personale de social media și să-l trimită Primăriei. În schimb, primii 2000 de colindători vor primi acasă un pachet „Cutia lui Moș Crăciun” cu dulciuri și cărți.

,,În fiecare an, fără excepție, în preajma sărbătorilor de iarnă, sute de copii de la școlile și grădinițele din municipiul nostru, au trecut pragul atât al Primăriei, cât și al Palatului Culturii Teodor Costescu pentru a ne încânta cu vocile și cu dragostea lor pentru tradiții și port popular. Cred că dincolo de toate luminițele și toți brazii, cel mai frumos trăim sărbătorile de iarnă prin ochii și glasul copiilor noștri. Din nefericire, vremurile pe care le traversăm nu ne permit să mai organizăm aceste întâlniri pline de emoție și magie, însă asta nu înseamnă și că ne lăsăm învinși. Regulamentul campaniei poate fi consultat la următoarea adresă: https://primariadrobeta.ro/colindamprimaria/ Vă aștept cu drag să vă înscrieți în număr cât mai mare și să ne aduceți, încă o dată, magia sărbătorilor și multă bucurie în suflete.,, a transmis Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus