News Mehedinti

 PROBLEME MARI FINANCIARE LA CLUBURILE SPORTIVE DE KAIAC-CANOE ŞI CANOTAJ DIN ORŞOVA

PROBLEME MARI FINANCIARE LA CLUBURILE SPORTIVE DE KAIAC-CANOE ŞI CANOTAJ DIN ORŞOVA

Data: 5-12-2019

Clubul Sportiv Şcolar de Kaiac-Canoe din Orşova  nu a mai primit bani pentru mâncarea sportivilor din luna iunie a acestui an iar aceştia sunt ţinuţi pe banii primiţi din hrana colegilor de la loturile naţionale sau de la alte cluburi, ori la la cantina unei biserici din oraş.

Situaţia a ajuns la capătul răbdării, atât pentru sportivi, cât şi pentru reprezentanţii clubului, care spun că au datorii foarte mari. Nu mai primesc bani pentru deplasări, concursuri, facturile de utilităţi nu sunt achitate iar hrana sportivilor nu mai e acoperită de luni bune.

În aceste condiţii, Orşova va pierde în jur de 250 de copii, sportivi care învaţă aici şi care au scos rezultate remarcabile la concursuri, iar soarta Clubului Sportiv este ameninţată, sunt de părere reprezentanţii clubului. Se pare că probleme financiare ar fi şi la Baza de Canotaj unde sunt 50 de sportivi, dintre care 40 nu primesc alocaţie pentru mâncare.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus