News Mehedinti

 PSD Mehedinţi îşi păstrează fotoliul de lider în JUDEŢ!

PSD Mehedinţi îşi păstrează fotoliul de lider în JUDEŢ!

Data: 11-11-2019

După primul scrutin al alegerilor prezidenţiale, unde trendul naţional era vizibil că merge către Klaus Iohannis, candidatul Partidului Naţional Liberal, iată că în judeţul Mehedinţi liderul acestui scrutin este PSD-ul, prin Viorica Dancila.

Aladin Georgescu, preşedintele Partidului Social Democrat Mehedinţi, reuşeşte în continuare să găsească vraja potrivită pentru a-i ţine pe PSD-işti uniţi în jurul său, cu tot cu anumiţi dezertari din partid, care credeau că fără ei nu se poate! PSD Mehedinţi găseşte resursele necesare să câştige alegerile prezidenţiale pe judeţ, iar candidata Viorica Dăncilă se situează pe primul loc în Mehedinţi cu un procent de 45% în faţa ,,neamţului,, Klaus Iohannis.

Si in municipiul Drobeta Turnu Severin, Viorica Dăncilă a câştigat alegerile impunându-se cu un procent de 32%, adică 11302 voturi, în faţa candidatului PNL.

Se pare că nici actualul Guvern Orban, unde unul din miniştrii propusi este chiar din Mehedinţi, vorbim despre Virgil Popescu, nu i-a ajutat să câştige în judeţ primul tur de scrutin, poate pentru că şi-a atras lângă el şi câţiva penali care nu fac altceva decât să ştirbească imaginea PNL Mehedinţi.

  


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus