News Mehedinti

PSD MEHEDINȚI ȘI-A DESEMNAT CANDIDAȚII LA ALEGERILE LOCALE DIN TOAMNĂ

Data: 7-8-2020

Astăzi a avut loc Comitetul Executiv Județean al Organizației PSD Mehedinți, în cadrul căruia au fost validați candidațiii pentru alegerile locale din toamna acestui an.
Așadar, pentru Consiliul Județean Mehedinți a fost validat președintele în funcție, Aladin Georgescu, la fel ca și pentru Primăria Municipiului Drobeta - Turnu Severin, actualul primar, Marius Screciu.

 Candidații pentru orașele din județ sunt următorii:
⁃ Orșova: Constantin Popescu
⁃ Strehaia: Ioan Giura
⁃ Vânju Mare: Alexandru Mijaiche
⁃ Baia de Aramă: Florin Sanislav

Tot în cadrul ședinței de astăzi, a fost validată lista candidaților pentru funcțiile de consilieri județeni în cadrul Consiliului Județean Mehedinți, dar și toți candidații pentru funcțiile de consilieri locali, care vor candida la alegerile din 27 Septembrie, pe listele Partidului Social Democrat.

În ceea ce privește candidații PSD pentru primăriile comunelor județului Mehedinți, aceștia sunt în majoritate oameni cu experiență și expertiză în administrația publică, oameni hotărâți și determinați să sprijine dezvoltarea comunităților locale.

În egală măsură, pentru alegerile locale de anul acesta, Organizația PSD Mehedinți promovează și oamenii tineri, cu dorință de implicare în funcții de consilieri locali, județeni și chiar primari.

“Le doresc mult succes tuturor, atât în campania electorală, cât și la alegeri și am încredere că astăzi a fost validată echipa câștigătoare. Urmează pentru noi toți, o perioadă care cere implicare, muncă și seriozitate! Candidații au o singură misiune care nu poate da greș pentru rezultate cât mai bune la alegeri: aceea de a le transmite oamenilor ceea ce s-a realizat în ultimii patru ani în județul Mehedinți, în infrastructura rutieră, infrastructura de sănătate, utilități, educație, condiții de trai.”, este mesajul președintelui PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus