News Mehedinti

PSD propune ȘCOLI INTELIGENTE PENTRU COPII INTELIGENȚI!

Data: 11-11-2020

Școala online nu este o soluție pentru ca generația viitoare să aibă o educație sănătoasă!
Câți dintre părinți sunt de părere că adolescenții învață și se pot pregăti pentru etapele următoare de educație, în fața calculatorului?!

Câți dintre elevii de clase primare învață să scrie sau să citească în fața calculatorului?! Câți dintre studenți fac practică de acasă?!

Profesorii nu au fost instruiți în nouă luni să predea după sisteme inteligente care să capteze atenția și interesul elevilor!
În lipsa acestor măsuri, închiderea școlilor omoară viitorul acestei țări!
Generația viitoare are nevoie de soluții!
România are nevoie de soluții!
Vrem o țară educată, nu o țară guvernată de PNL!

‼️,,PSD propune ȘCOLI INTELIGENTE PENTRU COPII INTELIGENȚI!
‼️ PSD propune NETFLIX EDUCAȚIONAL ROMÂNESC - realizarea unei Platforme educaționale digitale multimedia și a unei Biblioteci virtuale multimedia în colaborare cu Televiziunea Română, destinate elevilor, cadrelor didactice și familiei.,, a precizat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus