News Mehedinti

S-A DAT STARTUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ÎN DROBETA TURNU SEVERIN

S-A DAT STARTUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ÎN DROBETA TURNU SEVERIN

Data: 2-12-2019

Sambata seara, municipiul Drobeta Turnu Severin a îmbrăcat hainele de sărbătoare, după ce s-a aprins iluminatul festiv. Arterele principale, dar și cele secundare au fost decorate cu mii de luminițe care bucură privirile locuitorilor pe parcursul sărbătorilor de iarnă.

"Putem spune ca am dat startul sărbătorilor de iarnă prin aprinderea iluminatului festiv.
Le mulțumesc severinenilor care au fost alături de noi și îi invit pe toți să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă pe tot parcursul lunii Decembrie. Am pregătit o serie de evenimente care să anime orașul și vă aștept și la inaugurarea Târgului de Crăciun, pe 6 Decembrie, de la ora 17.00", a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

La evenimentul artistic care a deschis oficial, sărbătorile de iarnă, a participat si președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

“Le transmit tuturor mehedințenilor și severinenilor, multă sănătate și să se bucure de magia sărbătorilor alături de cei dragi!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie foto

S-A DAT STARTUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ÎN DROBETA TURNU SEVERIN
S-A DAT STARTUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ ÎN DROBETA TURNU SEVERIN


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus