News Mehedinti

S-AU DAT DREPT POLIȚIȘTI ȘI AU PĂCĂLIT DOUĂ FEMEI DIN MEHEDINȚI DE LA CARE AU FURAT APROAPE 3.300 EURO!

Data: 17-6-2021

Ieri 16 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Mehedinți sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare au pus în aplicare un mandat de percheziție la persoane bănuite de uzurpare de calități oficiale și furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, la data de 15 și 16 iunie a.c., două femei de 66 și 70 de ani din județul Mehedinți ar fi fost induse în eroare de trei persoane care ar fi folosit unele semne distincte ale unei autorități publice și ar fi declinat calități oficiale care implică exercițiul autorității de stat.

Persoanele cu vârste cuprinse între 26 și 48 de ani, toate din municipiul Timișoara, ar fi pătruns în locuințele părților vătămate de unde ar fi sustras 1.290 de euro și 9.500 de lei.

În urma percheziției efectuate la o locație unde persoanele bănuite erau cazate, polițiștii au găsit și ridicat 4.933 de lei, 1.375 de euro, 610 lire sterline, două insigne cu inscripția „SPECIAL POLICE”, o pereche de cătușe și mai multe perechi de mănuși din latex.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 ore față de cei trei bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale și furt calificat, iar astăzi au prezentați instanței de judecată care a dispus arest preventiv pentru 30 de zile față de toți cei trei.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus