News Mehedinti

SACUL LUI MOȘ CRĂCIUN PLIN CU DULCIURI, CĂRȚI ȘI JUCĂRII A AJUNS ȘI LA GRĂDINIȚA P.P. NR.1 ORȘOVA!

SACUL LUI MOȘ CRĂCIUN PLIN CU DULCIURI, CĂRȚI ȘI JUCĂRII A AJUNS ȘI LA GRĂDINIȚA P.P. NR.1 ORȘOVA!

Data: 19-12-2019

Și anul acesta, Moș Crăciun a ajuns la preșcolarii Gradiniței P.P. Nr. 1 Orșova cu un sac plin de dulciuri, cărți si jucării.

Fiecare serbare a grupelor de preșcolari s-a încheiat cu prezența lui Moș Crăciun încărcat cu cele mai frumoase daruri.

Cadourile au fost oferite de "Asociația Zborul lui Alex", a domnului Eugen Iancu, care după cum bine îl cunoaște toată lumea, nu este la primul gest de acest fel.

"Este o plăcere pentru mine să vin la Orșova. Am găsit aici copilași minunați și mă bucur că am putut să le aducem și noi un motiv în plus de bucurie în prag de sărbători, atât lor, cât și părinților. Mulțumesc de asemenea doamnei director Cristina Știca, care s-a implicat în proiectul meu, a venit cu idei, m-a sprijinit și am reușit împreună să formăm cea mai bună echipă", a transmis domnul Eugen Iancu care anul acesta a reușit să umple sacul lui Moș Crăciun cu 1.000 de cadouri.

"Îi mulțumesc domnului Iancu pentru eforturile depuse și pentru buna colaborare de pana acum, care va continua si la anul, cu noi proiecte. Copilașii au avut parte de multe surprize pregătite de "Asociatia Zborul lui Alex" și eu mă bucur in mod special ca cei mici au primit pe langa dulciuri, si carti", a declarat Cristina Stica, directorul Gradinitei cu P.P. Nr.1 Orsova.

Cadourile pregătite de Asociatia domnului Iancu nu au ajuns doar la prescolarii Grădiniței din Orsova, ci si in Eselnita, Dubova si Ilovita. Mai mult decat atat, la inițiativa doamnei director Cristina Stica si a domnului Iancu, copiii cu rezultate foarte bune la învățătură din Scoala Eșelnita, clasele V-VIII au mers la film, au mancat pop-corn si au servit o masa in complexul comercial din Drobeta Turnu Severin, toata activitatea fiind acoperita financiar de domnul Iancu.

Si tot cu sprijinul Asociației, Moș Crăciun a ajuns si la Scoala din sud, la clasa pregătitoare, la clasa a I-a A si clasa a IV-a B, cu pachete individuale pentru fiecare copilas, cu dulciuri si haine.


Galerie foto

SACUL LUI MOȘ CRĂCIUN PLIN CU DULCIURI, CĂRȚI ȘI JUCĂRII A AJUNS ȘI LA GRĂDINIȚA P.P. NR.1 ORȘOVA!
SACUL LUI MOȘ CRĂCIUN PLIN CU DULCIURI, CĂRȚI ȘI JUCĂRII A AJUNS ȘI LA GRĂDINIȚA P.P. NR.1 ORȘOVA!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus