News Mehedinti

SE AMENAJEAZĂ UN SENS-GIRATORIU LA INTRAREA ÎN ORȘOVA

Data: 17-9-2020

Pentru a preveni blocajele rutiere formate la intrarea în municipiul Orșova de pe drumul European, s-a luat decizia amenajării unui sens giratoriu. Lucrările au început în această dimineață și le desfășoară reprezentanții DRDP. Se va monta o insulă centrală care pe timp de noapte va fi luminată.

Măsură era absolut necesară deoarece în zonă se formau mereu ambuteiaje, mai ales pe timp de vară, având în vedere numărul mare de turiști care vin în municipiul Orșova și Clisura Dunării. Noul sens-giratoriu nu doar că va fluidiza traficul rutier, ci va da și o pată de culoare orașului, schimbând radical intrarea în municipiul Orșova.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus