News Mehedinti

SE DEZINFECTEAZĂ ȘCOLILE DIN SEVERIN PENTRU CA EXAMENELE DE EVALUARE NAȚIONALĂ ȘI BACALAUREAT SĂ SE DESFĂȘOARE ÎN CELE MAI SIGURE CONDIȚII

Data: 13-5-2020

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a început acțiunile de dezinfecție în toate școlile unde se vor desfășura cursuri pentru pregătirea și desfășurarea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Fiecare spațiu din unitățile de învățământ este igienizat de echipe din cadrul primăriei sprijinite de echipe ale fiecărei școli.

,,În perioada următoare vor sosi termoscanerele, pentru măsurarea temperaturii corporale și lămpile ultraviolete, care vor asigura măsuri de protecție suplimentare pentru elevi și cadre didactice. Suntem pregătiți să asigurăm toate condițiile pentru buna desfășurare a examenelor și pentru a evita apariția sau răspândirea unor cazuri de îmbolnăvire,, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus