News Mehedinti

Se organizează cursuri de zidari pentru şomeri

Se organizează cursuri de zidari pentru şomeri

Persoanele fără loc de muncă se pot recalifica cu ajutorul unor cursuri menite să ajute la scăderea ratei şomajului la nivelul municipiului Orşova.

Reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi organizează în această perioadă mai multe cursuri de formare profesională în meseriile de zidar şi fierar betonist. Cursurile vin în sprijinul şomerilor care îşi doresc o nouă calificare. “Ne dorim ca şomerii înregistraţi în evidenţele instituţiei noastre, indemnizaţi şi neindemnizaţi, să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă. Înscrierile vor începe în această perioadă. Cursurile vor viza meseriile de zidar şi fierar betonist”, a declarat Sorin Marinescu, reprezentant AJOFM Mehedinţi. Persoanele interesate să se înscrie la aceste cursuri de formare sunt rugate să ia legătura cu organizatorii la 0252.319029 sau 0252.319061.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus