News Mehedinti

SEVERIN: MAȘINĂ DE POLIȚIE IMPLICATĂ ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN LANȚ! O PERSOANĂ RĂNITĂ!

Data: 12-11-2020

În municipiul Drobeta Turnu-Severin, la intersecția străzilor Radulescu Motru cu Dimitrie Grecescu, s-a produs un eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme și o autospecială care aparține Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

In urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului autospecialei, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

In cauza, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus