News Mehedinti

Soţ şi soţie, găsiţi MORŢI în locuinţa lor din localitatea JIANA

Soţ şi soţie, găsiţi MORŢI în locuinţa lor din localitatea JIANA

Data: 9-11-2019

Două persoane, soţ şi soţie, ambii de 51 de ani, au fost găsite decedate, in aceasta dimineata, în locuinţa lor din localitatea Jiana, judeţul Mehedinţi.

Se pare că cei doi au murit în urma unei intoxicaţii cu fum. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD şi una SAJ, insă din păcate cei doi soţi au fost declaraţi decedaţi de către cadrele medicale.

Un vecin a fost cel care a anuntat politia. Oamenii legii fac acum cercetari pentru a stabili cauzele exacte care au dus la acest eveniment neplacut.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus