News Mehedinti

Starea de urgenţă nu va fi prelungită, însă din 15 mai intrăm în stare de alertă

Data: 4-5-2020

Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi, în cadrul unei şedinţe cu membrii Guvernului pe tema măsurilor privind gestionarea epidemiei COVID-19, că starea de urgență nu va fi prelungită, însă cu 15 mai vom întra în stare de alertă.

Asta înseamnă că nu va mai fi nevoie să declarăm unde mergem. Tot din 15 mai se vor deschide saloanele de coafură, frizerie, cabinetele stomatologice și muzeele. Toate, în condiții speciale de distanțare și igienă. Cu toții vom purta mască de protecție când suntem în spații închise sau când ne deplasăm cu mijloacele de transport în comun.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus