News Mehedinti

Sute de elevi își petrec vacanța la locul de muncă

Data: 7-7-2021

Sute de elevi și studenți își petrec vacanța la locul de muncă. S-au angajat ca să capete experiență și să își câștige banii de buzunar. Firmele care le dau de lucru primesc din partea statului un ajutor lunar de 250 de lei.

Domeniile cele mai cunoscute sunt cele din turism, dar de multe ori părinții sunt cei care intermediază angajarea copiilor lor la societățile unde ei își desfășoară deja activitatea.

Angajatorii care solicită indemnizația pentru tinerii angajați în vacanță trebuie să facă dovada unui contract semnat cu persoane cu vârste între 16 și 24 de ani, care urmează o formă de învățământ liceal sau universitar. digi24.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus