News Mehedinti

Tânăr găsit cu un cuțit asupra sa în sediul Tribunalului Mehedinți

Data: 20-1-2021

Comportamentul irascibil al unui tânăr care se afla în incinta Tribunalului Mehedinți a atras atenția subofițerului care efectua serviciul de pază, în cursul zilei de ieri.

Acesta l-a întrebat pe tânăr despre motivul prezenței sale în instituție, solicitându-i totodată să se legitimeze. Persoana în cauză a devenit agitată și incoerentă în explicatii, declarând că își însoțeste fratele, dar a refuzat să prezinte documentele de identitate. În urma controlului corporal efectuat, asupra sa a fost găsit un cuțit în
lungime de aproximativ 25 cm. Cu privire la motivul cuțitului găsit, acesta a declarat că îl folosește pentru autoapărare.

Pe numele tânărului de 24 de ani, jandarmii au întocmit proces verbal de sancționare contravențională în valoare de 500 lei pentru refuz de legitimare și actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”. Documentele urmează să fie înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus