News Mehedinti

TRAFIC BLOCAT PE DN 56A , SALCIA – UN AUTOTURIMS A LUAT FOC!

TRAFIC BLOCAT PE DN 56A , SALCIA – UN AUTOTURIMS A LUAT FOC!

Data: 3-2-2020

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este oprită pe DN56A, în zona localității Salcia, județul Mehedinți, din cauza unui autoturism ca a luat foc și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în aproximativ o oră.

,,Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic,, tranmsit reprezentanţii INFO Trafic.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus